Google og kommunen hjælper virksomheder med at få succes på nettet

Kurset Succes Online, der hjælper virksomheder med at blive bedre på nettet, er nu slut og har været til stor hjælp for de deltagende virksomheder
21. oktober 2015

Det går stærkt på internettet. Det er de fleste mennesker enige om. Tænker man tilbage til slutningen af halvfemserne, var internettet et nyt og fremmed fænomen, som mange var skeptiske overfor.
Men siden har det ændret sig. I dag spiller internettet en stor rolle i samfundet og i hverdagen hos de fleste mennesker. De fleste har prøvet at bruge nettet til at bestille rejser, købe tøj eller tjekke priser på det fjernsyn, de skal ud at købe. Kort sagt spiller nettet en vigtig rolle, når forbrugere er på jagt efter nye varer.

Derfor er det også nødvendigt som virksomhed uanset størrelse at være synlige på nettet.
Google og Hvidovre Kommune tilbyder lige nu en kursusrække med titlen Succes Online, som skal gøre små og mellemstore virksomheder stærkere på nettet og i mødet kunderne. 
- Der er ingen som helst tvivl om, at internettet og teknologien flytter længere ind i vores liv de kommende år. Man kan som virksomhedsejer vælge at ride på bølgen, eller man kan vælge at blive væltet omkuld. Succes Online vil gerne hjælpe virksomhederne med at ride på bølgen og bruge det væld af muligheder, der følger, lyder det fra Google, som arrangerer Succes Online i samarbejde med Hvidovre Kommune.