Open Air i Hvidovre byder på et godt grin


Der er lagt op til en hyggelig filmaften for alle, når Hvidovre Kommune 11. september inviterer til filmfremvisning under åben himmel
31. august 2015

En god film under åben himmel i selskab med andre Hvidovre-borgere er et af de kulturelle tilbud, som september byder på.

Fredag 11. september inviterer Hvidovre Kommune til Hvidovre Open Air, som er en del af Vestegnens Kulturuge. Filmfremvisningerne er med til at markere Hvidovre som en ægte filmby, hvor mange gode film igennem årene er blevet skrevet, filmet og klippet.

Der er lagt op til en sjov aften på plænen mellem Risbjerggård og Risbjerggårds Alle, hvor Hella Joofs anmelderroste film, All Inclusive, bliver vist på storskærm.

Efter den danske komedie bliver kortfilmen King vist. Den er blevet optaget i Hvidovre med støtte fra Hvidovre Kommune.
”Hvidovre er en filmby, og vi har stolte traditioner indenfor filmområdet. Det vil vi gerne markere ved at give et par gode filmoplevelser under Vestegnens Kulturuge. Så jeg håber, at rigtig mange borgere vil komme og være med til at skabe en hyggelig aften, hvor vi kan være sammen om en god film under den åbne septemberhimmel,” siger borgmester Helle Adelborg.

Inden Bodil Jørgensen og hendes skuespillerkolleger Danica Curcic og Carsten Bjørnlund toner frem på det 15 meter brede lærred klokken 20, er der også andre film på programmet. I Medborgersalen vil der fra kl. 17.30 blive vist en række prisvindende kortfilm fra den lokale filmskole Station Next i Avedøre, samt det hårdtslående ungdomsdrama Lev Stærkt.  På Risbjerggård viser Forstadsmuseet spændende, lokalhistoriske film fra arkiverne klokken 10-14 og 17-21.

Alle arrangementerne er gratis, og Hvidovre Kommune opfordrer alle interesserede til at komme forbi til en hyggelig aften i filmens tegn. Man skal selv medbringe tæpper eller stole at sidde i, og der er mulighed for at købe popcorn og filmguf fra boder på plænen.
I tilfælde af dårligt vejr vil filmene i stedet blive vist i Medborgersalen.