Hvidovre Kommune går på facebook

Fremover kan borgerne få nyt om kommunens tilbud og muligheder på facebook.com/hvidovrekommune
18. august 2014

Flere institutioner og råd i Hvidovre Kommune har i et stykke tid været på facebook, og nu går Hvidovre Kommune i luften med en officiel kommune-facebookside. Her kan borgerne i Hvidovre få nyt om tilbud og muligheder i kommunen, og man kan også skrive spørgsmål og kommentarer til kommunen.

- Vi glæder os til at komme i gang med denne måde at kommunikere med borgerne på, og jeg håber, at der er mange, der i den kommende tid vil gå ind på facebook og ”like” os, siger borgmester Helle Adelborg. Hun understreger samtidig, at kommunens facebook-side er en upolitisk side:
-  Vi har oprettet facebook-siden for at udvide vores mulighed for at kommunikere med borgerne om Hvidovre Kommune og vores tilbud. Politiske diskussioner eller debat om aktuelle sager af politisk karakter må finde sted i grupper på facebook.

Facebook-siden kommer til at supplere Hvidovre Kommunes øvrige kommunikation med borgerne, og selvom der fx er indgang til kommunens selvbetjeningsløsninger via facebook-siden, så er det fortsat på hvidovre.dk, at man som borger kan finde al information om Hvidovre Kommune.

- Men facebook-siden giver os en ny mulighed for at være i dialog med borgerne, og facebook er også en platform, som vi i fremtiden kunne forestille os at bruge, når vi vil høre borgernes mening fx i forbindelse med byudvikling eller nye tiltag, slutter borgmesteren.