Bål og dansk pop-nostalgi ved Rebæk Sø

Danske hitsnedkere og et helt nyt navn spiller til kommunens Skt. Hansfest
13. juni 2014

Årets Skt. Hansarrangement ved Rebæk Sø mandag den 23. juni byder sædvanen tro på dansk musik, borgmesterens båltale, bål og fyrværkeri. I år står Ungdomsrådet for aftenens første koncertnavn – og valget er faldet på Marie Sejer, der er et nyt skud på den danske musikscene – og som netop har skrevet kontrakt med Copenhagen Records. Denne aften har hun en guitarist med sig på scenen.

Når Marie Sejer har spillet, går borgmester Helle Adelborg på scenen og holder båltalen.

Rugsted og Kreutzfeld

Efter båltalen spiller aftenens hovednavn, som i år er de danske hitsnedkere par excellence: Rugsted og Kreutzfeld. Duoen udgav deres første album tilbage i firserne – og de fleste af os kender de fantastiske hits som "Jeg ved det godt", "Kom tilfældigvis forbi" samt mange mange flere.

Mange vil nok også sætte næsen op efter at høre numre som Rugsted og Kreutzfeld har skrevet til en række store danske kunstnere. Fx "Hvis du forstod" og "Kærligheden kalder" (Sanne Salomonsen), "Du tænder lys" (Lis Sørensen), "Hjertets telefon" (Martin Brygman), "Jeg i live" (Burhan G) og "Kun et kys herfra" (Søs Fenger).

Rugsted og Kreutzfeld er ude i et luksusproblem med hensyn til at vælge musiknumre til aftenens repertoire. De har så mange hits og super gode numre at tage af. Det tegner til at blive en dejlig Skt. Hansaften under åben himmel ved Rebæk Sø.

Traditionen tro stiller spejderne op med boder, hvor der sælges øl, vand, grillstegte pølser m.m. Heksen er igen i år skænket af Hvidovre Produktionsskole. Og alle er naturligvis velkomne.

Program:
20.30-21.00 Marie Sejer med guitarist
21.00-21.15 Båltale ved borgmester Helle Adelborg
21.15-22.30 Rugsted og Kreutzfeld
22.30-22.50 Sankthansbål på søen
22.50-23.00 Fyrværkeri
23.00: Tak for i aften