Beredskabschef går til det private

Hvidovre Kommunes viceberedskabschef gennem 13 år – og nuværende konstitueret beredskabschef - har fået nyt job i forsikringsbranchen.
21. marts 2014

Den 31. marts har Peter Dræbye, konstituteret beredskabschef, sidste arbejdsdag i Hvidovre Kommune. Beredskabschefen, der i godt og vel 13 år har virket som viceberedskabschef i kommunen, har fået nyt job hos forsikringsselskabet Codan. Her skal han som risikoingeniør bl.a. arbejde med risikovurdere virksomheder med hensyn til bl.a. brand.

Peter Dræbye er oprindelig uddannet bygningskonstruktør med speciale i brandsikring af stråtage, og kom til Hvidovre fra en stilling som beredskabsinspektør i Hørsholm Kommune.

Som viceberedskabschef i Hvidovre Kommune har Peter Dræbye sat et markant præg på udviklingen af beredskabet i kommunen, og han har sideløbende været indsatsleder i Vestegnens Brandvæsen I/S. Netop nu er Peter Dræbye ved at afslutte en masteruddannnelse på DTU med speciale i brandsikkerhed.

Der er afskedsreception for den afgående beredskabschef i By- og Teknikforvaltningen i Hvidovre Kommune, Høvedstensvej 45, mandag den 31. marts kl. 13-16.