Ny Sundheds- og Bestillerchef i Hvidovre Kommune

Økonomiudvalget i Hvidovre Kommune godkendte tirsdag den 28. januar 2014 at ansætte Mette Riegels som ny Sundheds- og Bestillerchef pr. 1. marts 2014.
29. januar 2014

Mette Riegels er 35 år, kandidat i Folkesundhedsvidenskab fra Københavns Universitet. Mette Riegels er endvidere ved at færdiggøre en Master i Public Governance. Mette har tidligere været ansat som akademisk medarbejder i Sundhedsstyrelsen, speciel-/chefkonsulent i Københavns Kommune og har siden 2010 været afdelingsleder i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune.

 - Jeg er overbevist om, at Mette Riegels er den rigtige til at stå i spidsen for de mange udfordringer, vi i kommunerne skal løfte på sundhedsområdet i de kommende år, udtaler Børne- og Velfærdsdirektør Christine Brochdorf.
Hun tilføjer:

 - Mette Riegels skal sikre, at den store omstilling til Det nære sundhedsvæsen, der er igangsat nationalt, lokalt på Hvidovre Kommunes pleje- og sundhedsområde sker gennem inddragelse af kommunens øvrige afdelinger, Ældrerådet, Handicaprådet, Ældresagen samt andre interessenter.

Mette Riegels overtager stillingen fra Ronnie Fløjbo, der pr. 1. januar 2014 blev ansat som adjunkt i økonomi ved Professionshøjskolen Metropol – institut for ledelse og forvaltning.