Hvem skal have Nytårsraketten?

Du kan her se de indstillede kandidater til Hvidovre Kommunes erhvervspris Nytårsraketten for 2020, og hvem der har modtaget den i tidligere år.

Nytårsraketten tildeles en erhvervsperson eller virksomhed i Hvidovre, der har gjort sig særligt positivt bemærket og gjort en ekstraordinær indsats i årets løb. Vinderen skal opfylde ét eller flere af følgende kriterier:
• Have udvist socialt ansvar eller lokalt engagement 
• Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretningen på 
• Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv

Du kan se de indstillede kandidater til Nytårsraketten 2020 her (pdf) 

Vinderen vil blive udpeget af Hvidovre Erhvervskontaktudvalg, og Nytårsraketten uddeles på nytårskuren på Hvidovre Rådhus, tirsdag den 14. januar 2020.  

Tidligere modtagere af Nytårsraketten:

2015: Elinstallations- og vagtsikringsvirksomheden Elsec: Virksomheden fik blandt andet Nytårsraketten, fordi den tager stort ansvar for lærlinge og er engageret i Hvidovres unge og samarbejdet med skoler. Elsec er en virksomhed i stor udvikling, som på år har fordoblet sin medarbejderstab.

2016: Trykkeriet KLS PurePrint: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi virksomheden har vist, at det kan lade sig gøre at drive en sund virksomhed med udgangspunkt i en innovativ miljø- og klimastrategi. Virksomheden laver i dag 100 procent biologisk nedbrydelige tryksager, som de eneste i Nordeuropa. Det har vendt virksomhedens udvikling, og den oplever stor fremgang.

2017: Tømrer- og entreprisevirksomheden Egerbyg: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi den har vist, at det kan lade sig gøre at drive en sund virksomhed og samtidig have et stærkt socialt sigte. Virksomheden har hele tiden lærlinge, og mange af dem bliver i virksomheden, når de er udlærte. 

2018: Cocktailfabrikken Nohrlund: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi de to modige iværksættere bag virksomheden på få år har stablet en bæredygtig forretning på benene, hvor økologi spiller en stor rolle i produktionen.

2019: Anlægsgartnervirksomheden Grøn Entreprise: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi den udviser et stort ansvar for det lokalsamfund, den er en del af og går foran, når det handler om at tage lærlinge og praktikanter.