Hvem skal have Nytårsraketten?

Vær med til at pege på hvilken erhvervsperson eller virksomhed i Hvidovre, der skal indstilles til at modtage Hvidovre Kommunes pris Nytårsraketten.

Nytårsraketten tildeles en erhvervsperson eller virksomhed i Hvidovre, der har gjort sig særligt positivt bemærket og gjort en ekstraordinær indsats i årets løb. Vinderen skal opfylde ét eller flere af følgende kriterier:
• Have udvist socialt ansvar eller lokalt engagement 
• Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretningen på 
• Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv

Har du et bud på, hvem der skal have Nytårsraketten, så skal du gøre følgende:

  • Skriv navnet på den virksomhed eller erhvervsperson, du mener skal have Nytårsraketten
  • Kom med en kort motivation af din kandidat til Nytårsraketten
  • Skriv hvilken virksomhed, du repræsenterer
  • Send ovenstående i en mail til Karen Brehm Sørensen, kas@hvidovre.dk

Vinderen vil blive udpeget af Hvidovre Erhvervskontaktudvalg og Nytårsraketten uddeles på nytårskuren på Hvidovre Rådhus, tirsdag den 14. januar 2019.  

Tidligere modtagere af Nytårsraketten:

2015: Elinstallations- og vagtsikringsvirksomheden Elsec: Virksomheden fik blandt andet Nytårsraketten, fordi den tager stort ansvar for lærlinge og er engageret i Hvidovres unge og samarbejdet med skoler. Elsec er en virksomhed i stor udvikling, som på år har fordoblet sin medarbejderstab.

2016: Trykkeriet KLS PurePrint: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi virksomheden har vist, at det kan lade sig gøre at drive en sund virksomhed med udgangspunkt i en innovativ miljø- og klimastrategi. Virksomheden laver i dag 100 procent biologisk nedbrydelige tryksager, som de eneste i Nordeuropa. Det har vendt virksomhedens udvikling, og den oplever stor fremgang.

2017: Tømrer- og entreprisevirksomheden Egerbyg: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi den har vist, at det kan lade sig gøre at drive en sund virksomhed og samtidig have et stærkt socialt sigte. Virksomheden har hele tiden lærlinge, og mange af dem bliver i virksomheden, når de er udlærte. 

2018: Cocktailfabrikken Nohrlund: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi de to modige iværksættere bag virksomheden på få år har stablet en bæredygtig forretning på benene, hvor økologi spiller en stor rolle i produktionen.

2019: Anlægsgartnervirksomheden Grøn Entreprise: Virksomheden fik Nytårsraketten, fordi den udviser et stort ansvar for det lokalsamfund, den er en del af og går foran, når det handler om at tage lærlinge og praktikanter.