Holmestafetten

Holmestafetten 2020 bliver desværre aflyst grundet den aktuelle situation med coronavirussen - men vender stærkt tilbage i 2021.

Tilmelding til Holmestafetten

Holmestafetten 2020 bliver desværre aflyst i år - men vender tilbage i 2021. Følg med her på siden.

Deltag i Holmestafetten 2020

Om Holmestafetten

Holmestafetten er et stafetløb på 3,75 km for Hvidovres virksomheder og kommunale institutioner. Her er plads til, at alle kan gennemføre – du behøver ikke at være en tiptop løber for at være med. Stafetten er både for løbere og dem, der ønsker at gå ruten rundt – og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet.

Arrangementet er meget mere end motion. Det er en festlig eftermiddag i kammeratskabets tegn med mad, musik og hygge med gode kolleger. Stafetten har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr.

Holmestafetten blev stablet på benene for første gang i 2003 og har siden været en årlig tilbagevendende begivenhed. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik & Motion - og flere lokale virksomheder er sponsorer. Hvidovre Atletik & Motion står for den praktiske afvikling.

På Holmestafettens facebookside kan du se billeder fra tidligere løb.

Besøg Holmestafettens facebooksgruppe (nyt vindue)

Praktisk information

Når sidste deltager har passeret målstregen, er der præmieuddeling efterfulgt af mad, musik og hygge.

Nærmere informationer følger.  

 

Tilmeldingsfrist

Holmestafetten 2020 er aflyst, men vender stærkt tilbage næste år. Tilmeldingen til løbet åbner til foråret 2021. Følg med på siden her.

 

Sponsorer

Sponsorer for Holmestafetten 2019

 

 

Resultatlister