Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovre Kommune støtter op om initiativer, der skal få flere til at handle lokalt

De lokale forretninger har brug for lokale kunder, så der også i fremtiden kan være et alsidigt handelsliv i Hvidovre. Det skal to aktuelle tilbud, der skal styrke fokus på handelslivet, være med til at sikre.
22. juni 2020

Det skal være hipt at handle lokalt. Og det kommer der masser af fokus på i den kommende tid. To aktuelle kampagner skal få Hvidovres borgere til at benytte sig af de lokale butikker, når der skal shoppes. 

Hvidovre Kommune støtter op om begge initiativer, som involverer et bredt udsnit af Hvidovres butikker, og borgmester Helle Adelborg ser gode perspektiver de to kampagner.

”Vi har altid haft et stærkt handelsliv i Hvidovre med et stort udbud af butikker, men vores forretningsdrivende lider også under, at mange tager til København eller til storcentrene for at handle, ligesom nethandlen også buldrer frem. Alt det skal der selvfølgelig også være plads til, men jeg vil gerne slå et slag for, at man også handler lokalt. For Hvidovre er en levende by, og vores forretningsliv er med til at skabe det liv, som vi alle sammen godt kan lide. Lokale forretninger lever af lokale kunder og gør ofte en dyd ud af den personlige service,” siger borgmester Helle Adelborg.

Kampagnen ’Sæt pris på din by – Køb Lokalt’ er allerede i gang. I Køb Lokalt-kampagnen er et bredt udsnit af butikker fra alle dele af Hvidovre med og formålet er at sætte fokus på lokale forretninger, og opfordre til, at Hvidovres borgere  handler i butikkerne i Hvidovre, så der også i fremtiden er et godt og varieret handelsliv i Hvidovre. Konkret vil kampagnen blandt andet bestå af markedsføringstiltag i Hvidovre Avis og på de sociale medier samt en række aktiviteter i forretningslivet de kommende måneder. Kampagnen slutter med en køb lokalt-dag lørdag den 5. september, hvor der kommer ekstra mange aktiviteter i og omkring de deltagende butikker.

Til efteråret går BID Danmark-samarbejdet i gang, og her er det primært de lokale butikker på en del af Hvidovrevej, som er med. Det er et samarbejde, der skal styrke både by- og handelslivet i lokalområdet.

Igennem de seneste måneder har corona-nedlukningen ramt mange butikker på indtjeningen og derfor kan kampagnerne være et vigtigt bidrag til få gang i det lokale handelsliv, mener Helle Adelborg.

”Det har været en hård tid for vores forretningsdrivende, så mere end nogensinde har de brug for støtte fra Hvidovre-borgerne, og det er også derfor, at vi fra Hvidovre Kommunes side støtter kampagnen,” lyder det fra Hvidovres borgmester.