Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hilsen fra borgmester Helle Adelborg

Borgmester Helle Adelborg ønsker god sommer til alle Hvidovres virksomheder og håber samtidig, at de lokale virksomheder kommer godt igennem corona-krisen.
22. juni 2020

Kære virksomheder

Sommeren er over os, og vi går ind i lysere tider på alle tænkelige måder. Jeg ved, at mange af jer har haft nogle virkelig hårde måneder, idet Corona-nedlukningen fra den ene dag til den anden satte en brat stopper for nye ordrer og nye kunder.

Heldigvis er Danmark nu begyndt at åbne op, og forhåbentlig mærker I som virksomheder, at der begynder at komme gang i hjulene igen. Men jeg er helt bevidst om, at det tager tid at nå op i samme gear, som I var i, før coronakrisen kom. Jeg ønsker og håber alt det bedste for Hvidovres virksomheder i den kommende tid.

Det er tydeligt, at Hvidovres borgere igen er begyndt at gå i butikker og bruge penge, så vi kan få gang i butikkernes omsætning. Det kan man ved selvsyn opleve, hvis man tager en tur rundt i Hvidovre. Selv oplevede jeg det blandt andet, da jeg var inviteret med Københavns Vestegns Politi på coronatilsyn i butikscentret Hvidovre C. Her gennemgik et par betjente mange af centrets butikker for at se, om de levede op til de nye retningslinjer, der er udstukket for at undgå smittespredning. Butikkerne havde rigtig godt styr på det hele, og det er også mit klare indtryk, når jeg har været i butikker i den øvrige del af Hvidovre. Den nye virkelighed kræver en del, men vores erhvervsliv udviser stor ansvarlighed og sørger for at følge retningslinjerne.

I denne tid og de kommende måneder vil en kampagne, der skal få flere til at handle lokalt, køre i Hvidovre. Formålet med kampagnen Køb Lokalt, som Hvidovre Kommune har investeret i sammen med Hvidovre Avis, er at skabe opmærksomhed om de lokale forretninger. 
Noget, der er vigtigere end nogensinde. Hvidovre Kommune har derfor også valgt at støtte et samarbejde med BID-Danmark om at sætte fokus på at styrke by- og handelslivet i et af Hvidovres lokalområder, da vi alle har en interesse i en levende by med et rigt forretningsliv. 
Du kan læse mere om kampagnerne i dette nyhedsbrev.
Jeg vil ønske jer alle en god sommer og håbe, at kunderne vil se jeres vej den kommende tid.

Med venlig hilsen

Helle Adelborg, borgmester i Hvidovre Kommune.