Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

AFLYST: Vær med til at styrke by- og handelslivet: Orienteringsmøde 25. juni

MØDET ER AFLYST

Hvidovre Kommune vil gerne styrke det lokale by- og handelsliv og sikre, at Hvidovre fortsat er en attraktiv by med butiksliv, aktiviteter og et hyggeligt lokalmiljø. Derfor inviterer vi til orienteringsmøde om by- og handelslivet omkring Bredalsparken d. 25. juni kl. 18-20, hvor du også kan høre om, hvordan BIDdanmark har udviklet i andre byer, og hvordan samarbejdet om at gentænke byrummet kan tage form,
12. juni 2020

Hvidovre Kommune har indgået et samarbejde med organisationen BiDdanmark (Business Improvement District Danmark) om at styrke området omkring Bredalsparken. BiDdanmark har erfaring med at samle interessenter, der ved fælles hjælp løfter et by- og handelsområde.

Til mødet kan du bl.a. høre om, hvordan man styrker samarbejdet i et byområde, og der vil også være en workshop, hvor du kan komme med tanker og ideer til, hvordan området omkring Bredalsparken kan blive endnu bedre.

Praktiske informationer

Dato: 25. juni kl. 18-20. Indgang fra kl. 17.30 via Rådhusets hovedindgang

Sted: Rådhusgårdens kantine, Hvidovre Rådhus, Hvidovrevej 278

Tilmelding: Tilmelding sker via dette link (nyt vindue) senest d. 22. juni. Vi følger myndighedernes anvisning. Maks deltagerantal er 50 deltagere. Derfor er tilmelding nødvendig.

Målgruppe

Mødet er for alle butikker, handlende, foreninger og øvrige, der er interesserede i at styrke by- og handelsliv i området omkring Bredalsparken

 

Ved spørgsmål kan du kontakte erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen på kas@hvidovre.dk