Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Industriens Fond med nyt tiltag for at hjælpe danske virksomheder

Industriens Fond har lanceret genstartNU.dk som en håndsrækning til de danske SMV’er, der har oplevet store konsekvenser grundet corona. Målet er at sikre konkurrenceevnen under og efter krisen.
14. maj 2020

Fonden har åbnet op for støtte til projekter og virksomhedsforløb, som kan styrke konkurrenceevnen og være med til at omstille virksomheder til en ny virkelighed. Målgruppen er først og fremmest virksomheder med mellem 10 og 500 ansatte og som er berørt af den akutte krisesituation. Der er tale om to forskellige spor: ”Styrket gennem krisen”, som er støtte til vidensprojekter og initiativer, og  ”Viden i anvendelse nu”, som er støtte til virksomhedsnære rådgivningsforløb. Indsatsen løber til og med september 2020. Ansøgninger behandles løbende og hurtig igangsættelse prioriteres højt.

Fonden har også oprettet en rådgivnings-hotline, hvor virksomheder kan få relevante råd inden for bl.a. produktion, digitalisering, forsyningskæder og salg. Du kan ringe til hotlinen på 33 77 34 17.

Du kan læse mere om genstart.nu.dk på linket her (nyt vindue)