Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Tilbud fra Erhvervhuset i coronakrisen: Webinar og hjælperedskaber

2. april 2020

I forbindelse med coronakrisen tilbyder Erhvervshus Hovedstaden løbende webinarer om hjælpepakker og andre initiativer, der kan hjælpe virksomhederne gennem situationen. Der vil være forretningsudviklere fra Erhvervshus Hovedstaden til stede og eksperter fra en række samarbejdspartnere. Det er muligt at stille spørgsmål. Læs mere om Erhvervshus Hovedstadens webinarer (nyt vindue)

26. maj kl. 13-13.45: Webinar: Nyt coronatiltag fra Vækstfonden  Læs om webinaret og tilmeld dig her (nyt vindue)

 Du kan også se tidligere afholdte webinarer om hjælpepakker og andre initiativer, der skal understøtte erhvervslivet. Se tidligere webinarer (nyt vindue)  

Erhvervshus Hovedstaden har også udviklet to værktøjer til at få styr på det økonomiske overblik i denne tid: Scenarie-beregneren og Likviditetsoverblikket. Du kan læse mere om hjælpeværktøjerne her (nyt vindue)