Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Skal din virksomhed have fat i Hvidovre Jobcenter i den kommende periode?

13. marts 2020

Lokale eller udenbys virksomheder, der samarbejder med Hvidovre Jobcenter, må på grund af den aktuelle situation med coronavirus indstille sig på, at samarbejdet i den kommende tid vil være anderledes, end det plejer.

Alle ansatte i jobcentret er sendt hjem til og med den 8. juni og kan ikke træffes helt som normalt. 

Er der forhold, du vil informere jobcentret om, eller spørge til – eller har du brug for hjælp til fx VITAS, er du velkommen til at skrive til virksomhedsservice@hvidovre.dk eller ringe på tlf. 4185 0130. Vi vil komme retur til dig hurtigst muligt.