Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Erhvervshuset står klar til at hjælpe

17. marts 2020

Erhvervshus Hovedstaden er ikke lukket ned – de står klar til at hjælpe dig via telefon eller Skype med at komme igennem krisen. Erhvervshusets konsulenter er gratis at benytte sig af og kan fx hjælpe med økonomi, forretningsudvikling eller andre udfordringer. Tilbuddet gælder selvfølgelig også for jer i detailhandelen. Book et møde med Erhvervshus Hovedstaden på telefon: 30 10 80 80 – e-mail: info@ehhs.dk.

Har du brug for vejledning for din virksomheds specifikke udfordringer i forbindelse med Corona-virussen, har Erhvervshus Hovedstaden oprettet en Corona-hotline, som du kan ringe til på telefon: 41 88 66 67 alle hverdage kl. 8-16. Du kan også få et fyldestgørende overblik over tiltag på virksomhedsguiden.dk (nyt vindue)

For sparring om den aktuelle situation klik her (nyt vindue)