Hvidovre Kommune har fået ny erhvervs- og vækststrategi

Med den nye erhvervs- og vækststrategi kan Hvidovres erhvervsliv se frem til fortsat gode rammer for vækst og udvikling. Den nye strategi løber fra 2020 til 2023.
3. december 2019

Den nye erhvervs- og vækststrategi sætter fokus på udvikling af erhvervsområder, rekruttering af arbejdskraft og en styrket erhvervsservice og er således med til at sikre, at der fortsat er gode rammer for erhvervslivets drift og udvikling i Hvidovre Kommune.

Grøn omstilling og digitalisering har også fået fremtrædende pladser i strategien som nogle af de muligheder og rammer, hvor Hvidovre Kommune vil understøtte virksomhederne. Også kunst og kultur har en plads i strategien, da der ligger meget potentiale i samspillet mellem kunst, kultur og erhvervsliv. 

De tre temaer i strategien er ’Fremtidens erhvervsområder’, ’Arbejdskraft til vækst’ og ’Professionel lokal erhvervsservice’

Under arbejdet med strategien har Hvidovre Erhvervskontaktudvalg og Hvidovre Erhvervsklub leveret deres bidrag.

Du kan læse erhvervs- og vækststrategien for 2020-2023 her (pdf)