Virksomheder på Avedøre Holme samlede 123.500 kroner ind til Støt Brysterne

Oktober måned er international brystkræftmåned. Med kampagnen Avedøre Holme Holder På Brysterne har virksomhederne på Avedøre Holme valgt at vise deres støtte til kampen mod brystkræft – og har indsamlet 123.500 kroner til Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne. Kampagnen kulminerede fredag 25. oktober med Pink Friday, hvor det var medarbejdernes tur til at vise deres støtte.
12. november 2019

I oktober har Avedøre Holme været indhyllet i lyserøde nuancer. Med kampagnen ’Avedøre Holme Holder på Brysterne’ har en kreds af virksomheder på Avedøre Holme sat alle sejl til for at skabe opmærksomhed om brystkræft – og for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne. 

Avedøre Holme topper indsamlingen til Støt Brysterne!

Da kampagnen blev skudt i gang 1. oktober, var det målsætningen at indsamle kr. 100.000. En mindre hær af lyserøde bude besøgte alle virksomheder på holmene med en opfordring til at støtte kampagnen ved at give en donation. Rigtig mange virksomheder tog imod opfordringen. På blot tre uger er der indsamlet hele kr. 123.500, og pengene strømmer fortsat ind.

”Det var et ambitiøst mål at indsamle kr. 100.000 på blot tre uger. Det er derfor helt fantastisk, at vi nu har indsamlet kr. 123.500. Med det flotte resultat er ’Avedøre Holme Holder På Brysterne’ er den absolutte topscorer i Kræftens Bekæmpelses Støt Brysterne-indsamlinger i 2019. Den store interesse vidner om, at brystkræft er en sygdom, som rigtig mange mennesker har tæt inde på livet. Enten fordi de selv eller deres mor, søster, kone, datter, veninde eller kollega har - eller har haft - brystkræft. Faktisk rammer brystkræft én ud af ni kvinder. Derfor må vi stå sammen i kampen mod brystkræft,” siger kommunikationschef, Morten Wiberg, Roche A/S.


Pink Friday på Avedøre Holme

Fredag 25. oktober kulminerede ’Avedøre Holme Holder på Brysterne’ med Pink Friday. Flere end 250 medarbejdere fra cirka 20 virksomheder og organisationer på Avedøre Holme deltog på Pink Friday, der blev indledt med en gå-/løbetur, efterfulgt fælles frokost.
Hvidovre Kommunes borgmester, Helle Adelborg, deltog også på Pink Friday, hvor hun afslørede det flotte indsamlingsresultat.

”Det er imponerende, at virksomhederne på Avedøre Holme i fællesskab har fået skabt et så flot indsamlingsresultat. Det er rigtig positivt, at vi i Hvidovre Kommune har et stærkt og engageret erhvervsliv, som tager ansvar for det samfund, de er en del af. Det er indsamlingen til fordel for Støt Brysterne et flot bevis på,” siger Helle Adelborg.