Møde i Erhvervsforum: Få styr på den nye ferielov og hør, hvordan du bliver mere digital

Erhvervsforum Hvidovre inviterer til møde 22. oktober om den nye ferielov og digitalisering
4. oktober 2019

Måske har du hørt om den nye ferielov, men har endnu ikke helt styr på, hvordan den egentlig påvirker dig som virksomhedsejer. Eller måske vil du gerne være en del af den digitale fremtid, som alle taler om, men ved ikke helt, hvordan du skal komme i gang.

Det kan du få gode råd til, når Erhvervsforum Hvidovre inviterer til møde tirsdag 22. oktober klokken 15.30-17.30. Her vil eksperter gøre Hvidovres virksomheder klogere på den nye ferielov og samtidig komme med inspiration til, hvordan man kan få hjælp og gode råd til at blive digital og tage ny teknologi i brug.

Til mødet vil Jonas Enkegaard fra Horten Advokatfirma gennemgå hovedtrækkene i den nye ferielov og overgangsordningen med fokus på, hvad det betyder for dig som arbejdsgiver.

Du vil også få rig mulighed for at høre, hvordan du kan hente hjælp til at løse nogle af de udfordringer, du møder i hverdagen. Henrik Poulsen fra Erhvervshus Hovedstaden vil give eksempler på, hvordan virksomheder kan hente hjælp i Erhvervshuset til eksempelvis at få nye arbejdsgange digitaliserede eller automatiserede. Eller det kan være at få hjælp til at prioritere tid til at tænke strategisk i stedet for kun at løse de kortsigtede opgaver, der presser sig på.

Der vil som altid være god mulighed for at netværke med andre lokale virksomheder.

FAKTA

Tid: Tirsdag d. 22. oktober 2019 kl. 15.30-17.30. Dørene åbnes kl. 15.00. Vi starter præcis kl. 15.30 og slutter kl. 17.30. Der bliver serveret kaffe og kage.

Sted: Teleforeningen , Immerkær 42, 2650 Hvidovre

Tilmelding: Læs programmet og tilmeld dig via følgende link hvidovreerhverv.nemtilmeld.dk (nyt vindue) senest den 21. oktober 2019.

Erhvervsforum Hvidovre er for virksomheder med op til 20 ansatte, og det er gratis at deltage.

For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Karen Brehm Sørensen på kas@hvidovre.dk eller tlf. 36 39 30 17