Møde i Hvidovre Erhvervsklub: Få ny inspiration fra Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden

Mange virksomheder får på et tidspunkt brug for sparring til vækst og udvikling; det kan fx være indenfor bæredygtighed og de 17 verdensmål, nye markeder eller digital omstilling. Et af stederne virksomhederne kan gå hen, er Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, som man kan møde i Hvidovre Erhvervsklub 18. september.
10. september 2019

Lokale virksomheder med mere end 20 ansatte inviteres til møde i Hvidovre Erhvervsklub onsdag 18. september. Her kan man møde Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden og høre mere om, hvad de kan tilbyde. Samtidig er der mulighed for at udveksle erfaringer om ekstern rådgivning og deltagelse i udviklingsforløb med andre virksomheder.

Flemming Troelsen, der er konsulentchef i Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, fortæller om, hvad Erhvervshuset tilbyder virksomheder i Hvidovre.

Det er også muligt at give sit input til, hvad der er vigtigt, at Erhvervshuset tager fat på.

Mødet i Hvidovre Erhvervsklub bliver afholdt på Nordlund Vingård og den økologiske vinbonde Miriam Arcerito giver et indblik i arbejdet med at lave vin i Avedøre.  

Mødet byder som altid på gruppedrøftelser med andre virksomhedsledere og direktører, hvor der kan udveksles erfaringer og hentes ny inspiration.

Hvem kan deltage: Hvidovre Erhvervsklub er for alle virksomheder i Hvidovre med mere end 20 ansatte.

Tid: Onsdag den 18. september 2019 kl. 15-17.45

Sted: Nordlund Vingård, Byvej 55, Hvidovre

Tilmelding: Tilmelding her senest den 16. september 2019

For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Trine Fedreheim på tfx@hvidovre.dk eller 3639 3037.

Læs mere om Copenhagen Business Hub her