Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kommune og virksomheder tog hul på dialogen om ny lokalplan for Avedøre Holme

25. juni 2019

Tirsdag den 18. juni lagde kantinen i CPH Business Park hus til et dialogmøde mellem Hvidovre Kommune og interesserede virksomheder om en kommende ny lokalplan for Avedøre Holme. Cirka 50 deltog på mødet, hvor der både var mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til arbejdet med lokalplanen.

Borgmester Helle Adelborg indledte mødet med at glæde sig over, at Fingerplanen er blevet ændret, så der nu bliver mulighed for at udvikle Hvidovres største erhvervsområde, så det bedre kan tilgodese virksomhedernes behov og ønsker.
”Den nye lokalplan give de bedst mulige rammer for jeres drift og udvikling, og derfor vil vi gerne udarbejde lokalplanen sammen med jer,” sagde hun.

De kommentarer, der kom fra virksomhedsrepræsentanterne på mødet, drejede sig bl.a. om offentlig transport, forholdene for cyklister, lastbilparkering og de trafikale forhold generelt på og omkring Avedøre Holme. En del viste stor interesse for etableringen af Holmene, de ni nye øer ud for Avedøre Holme.

Der er mulighed for at komme med input til lokalplanen frem til den 15. august. Kommentarer og bidrag skal sendes til plan@hvidovre.dk.

Den nye lokalplan for Avedøre Holme skal behandles politisk og sendes i offentlig høring, inden den forventes offentliggjort i foråret 2020.