Gratis tilbud fra Copenhagen Business Hub: Få tjekket din virksomheds økonomi

Copenhagen Business Hub (Erhvervshus Hovedstaden) tilbyder et gratis tjek af din virksomheds økonomi.
25. juni 2019

Der er rigtig gode muligheder for at få gratis rådgivning som virksomhed i Hvidovre Kommune. Kommunen er nemlig en del af Copenhagen Business Hub (Erhvervshus Hovedstaden), som er sat i verden for at rådgive hovedstadens virksomheder. Og der er rigtig mange forskellige muligheder for at få hjælp.

Et af de aktuelle tilbud man kan benytte sig af, er et økonomitjek af ens virksomhed.

Det kan være, at man savner de rette værktøjer til at styre økonomien i sin virksomhed, eller måske ønsker at få styrket sine økonomiske kompetencer.

”Mange iværksættere og virksomhedsejere i små og mellemstore virksomheder er fra dag ét drevet af lysten til at udvikle deres produkt eller service, og styring af økonomien bliver nemt parkeret som en nødvendig administration, fordi det enten ikke er hjerteblod eller spidskompetence. Virkeligheden er dog, at det bliver langt sjovere – og en meget bedre forretning - hvis man har styr på økonomi og finansiering,” lyder det fra Copenhagen Business Hub.

Fakta:

Sparring i Copenhagen Business Hub er gratis for virksomheder i Region Hovedstaden. Det finder sted cirka en gang om måneden i Copenhagen Business Hub på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø.

Læs mere her