Tag til iværksætter-workshop og bliv bedre til at prioritere

Workshoppen 'PRIORITER, FÅ FOKUS, MOTIVATION OG NÅ DINE MÅL' finder sted onsdag 22. maj i Bibliotekscafeen på Hvidovrevej 280.
20. maj 2019

Er du iværksætter og vil du blive bedre til at prioritere og nå dine mål? Så er det måske værd at tage til workshop i Bibliotekscafeen på Hvidovrevej 280, 2650 Hvidovre onsdag 22. maj klokken 16.30 til 19.30.

Denne workshop giver dig indsigt i, hvordan du prioriterer, holder dig fokuseret og motiveret. Du er mest motiveret, når det du gør, giver mening for dig. Du er mest fokuseret når dine mål for dine opgaver er tydelige. Det kræver at du prioriterer dine opgaver og løser dem efter den prioriterede rækkefølge, der giver resultaterne.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan du får alle dine aktiviteter og gøremål til at give dig mening, så du bevarer motivationen.

  • Prioritering af dine opgaver så du kan holde det fokus, som bringer dig fremad

  • Fokus og motivation - hvordan du kan få modet til at gribe de muligheder du møder

  • Hvordan du sætter initiativer i gang, som giver dig helt nye muligheder 

Efter workshoppen har du fornyet energi, overblik og fokus. Du vil være i stand til at stille dig selv de spørgsmål, som giver dig evnen til at prioritere dine opgaver, din tid og holde dit fokus, så hvert skridt driver dig tættere på målet.

På workshoppen arbejder vi med simple redskaber og øvelser, der giver dig en indsigt i hvad du gør, som virker og hvad du skal laves om. Du får redskaber med hjem, der vil hjælpe dig holde dit fokus og som vil give dig nye muligheder som du kan bruge og dermed nye resultater.

Målgruppe

Workshoppen er for alle iværksættere der vil lære at arbejde mere fokuseret og målrettet.

Tilmeld dig her (åbner i nyt vindue)