Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

”Mød en virksomhed er et vigtigt udstillingsvindue”

Mange virksomheder er med til at tage ansvar på forskellige måder i det lokalsamfund, de er en del af. Én måde at gøre det på lokalt i Hvidovre er at deltage i Hvidovre Kommunes ’Mød en virksomhed-messe’, hvor virksomhederne kan møde de ældre folkeskoleelever i kommunen. En af deltagerne på messen er MAN Truck & Bus Danmark, som her fortæller om, hvorfor de er med på messen.
9. april 2019

Hvidovre Kommune har sammen med det lokale erhvervsliv de seneste fem år været værter for ’Mød en virksomhed’. Her kan folkeskoleelever fra Hvidovre og deres forældre møde virksomhedernes medarbejdere og lærlinge for at blive klogere på hvilke uddannelses- og jobmuligheder der er at vælge imellem.

Og messen er en perfekt mulighed for at vise sig frem overfor potentielle lærlinge og medarbejdere. En af de virksomheder, som var med for første gang i november sidste år, var MAN Truck & Bus Danmark A/S, som reparerer lastvogne, varevogne og busser på et kæmpe værksted på Avedøre Holme.

”Der var mange, der var interesseret i at høre mere om, hvordan det er at være i lære og arbejde hos os. Jeg oplevede de unge som meget spørgende og nysgerrige. Vi havde en god snak med flere af de unge og opfordrede dem til at komme i praktik hos os. Vi har i forvejen unge, som er i lære indenfor både kontor, salg og mekaniker,” siger Christian Vinding, der er værkstedschef hos
MAN Truck & Bus Danmark A/S.

Ifølge Christian Vinding er det vigtigt for Man Truck & Bus Danmark A/S at engagere sig i den type af lokale arrangementer.

”Det er et vigtigt udstillingsvindue at være med i for en virksomhed som os. Samtidig er det vigtigt for os, at det er et lokalt arrangement. Jeg synes, at man har en pligt som en stor international virksomhed til at hjælpe unge videre i livet. Det kan både være unge folkeskoleelever, men også nogle som måske er gået ud af skolen for nogle år siden, men som har lidt svært ved at passe ind,” siger Christian Vinding, der gerne gentager sidste års deltagelse, når det til november igen er tid til ’Mød en virksomhed’ i Kometen lige ved siden af Hvidovres Hovedbibliotek og Hvidovre Rådhus.

”Vi vil helt sikkert deltage igen i Mød en virksomhed til november,” siger Christian Vinding.

Mød en virksomhed finder sted onsdag 13. november 2019, og de fleste af de virksomheder, som deltog sidste år, vil igen i år være tilstede på messen. Men der er plads til nye virksomheder, som har lyst til at være med. Hvis jeres virksomhed vil høre mere om mulighederne for at vise jer frem overfor de yngre generationer, så kontakt Hvidovre Kommunes erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen (kas@hvidovre.dk eller 36393017), der kan fortælle mere om Mød en virksomhed.