Kort nyt fra erhvervsområdet i Hvidovre Kommune

9. april 2019

Er du iværksætter? Få hjælp til at sortere i dine gode ideer

Som iværksætter har man ofte mange gode idéer. Men det er ikke altid let at sortere i idéerne. Hvis du er iværksætter, så er der gode råd at hente den 22. maj, hvor Hvidovre Kommune og Hovedstadens Iværksætterprogram er værter for en workshop, som giver indsigt i, hvordan du prioriterer, holder fokus og bevarer motivationen.
På workshoppen arbejdes der med simple redskaber og øvelser, der giver indsigt i, hvad du gør, som virker og hvad du skal lave om. Du får redskaber med hjem, der vil hjælpe med at holde dit fokus og som vil give dig nye muligheder, som du kan bruge og dermed skabe nye resultater.
Læs mere om workshoppen og tilmeld dig herVi cykler til arbejde i maj måned

I maj måned bliver der trængsel på cykelstierne. For her kører motionskampagnen ’Vi cykler til arbejde’ for 22. år i træk. Rigtig mange arbejdspladser deltager i kampagnen, som har til formål at få flere til at tage cyklen til fra arbejde.
For mange arbejdspladser er det en fast tradition at deltage i ’Vi cykler til arbejde’, og op mod 100.000 personer deltog sidste år.
Som altid er der lodtrækning om præmier blandt deltagerne, og i år er der også en præmie til dem, der kan få en inkarneret bilist med på deres cykelhold.
Hvis ikke jeres virksomhed allerede deltager, så er det måske en overvejelse værd.
Læs mere om ’Vi cykler til arbejde’ her

 

Ny mountainbikebane på Avedøre Holme

At køre på mountainbike er blevet en populær motionsform de senere år. Arbejder man på Avedøre Holme får man snart en god chance for at brænde lidt energi af på et spritnyt mountainbike-spor på to kilometer. Det nye spor er blevet etableret på Elipsebakkerne, som er 13 kunstige bakker, der ligger på det vestlige Avedøre Holme over mod Brøndby Havn. Nordea-fonden har støttet det nye spor med 50.000 kroner. Der er officiel åbning af Hvidovres nye mountainbike-spor 27. april. Banen kan frit benyttes af alle interesserede. Det kræver blot en cykel med nogle kraftige dæk, idet sporet består af stejle nedkørsler, tekniske stigninger, sving og hop – alt sammen på et jordfyldt underlag.