Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kort nyt fra erhvervsområdet i Hvidovre

19. februar 2019

Næste Erhvervsforum er 19. marts
19. marts er der igen Erhvervsforum. Her kan virksomheder med mindre end 20 ansatte deltage og netværke med hinanden. Desuden vil der være spændende oplæg om aktuelle emner. Temaet for mødet 19. marts er salg i et konkurrencepræget marked. Læs mere her

Sæt kryds i kalenderen til Holmestafetten
Virksomheder i Hvidovre Kommune kan 7. maj invitere sine medarbejdere til en hyggelig stund med motion som omdrejningspunktet. Det er nemlig igen tid til Holmestafetten, som er en stafet på cirka 3,75 kilometer for Hvidovres virksomheder og kommunale institutioner.
Stafetten er både for løbere og dem, der ønsker at gå ruten rundt, og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet.
Læs mere om Holmestafetten her

Virksomheder kan gøre noget for trængslen
Trængsel er en daglig udfordring for mange pendlere og for samfundet. Men det er også en udfordring for virksomheder. Her i Hvidovre taler vi ofte trængselsudfordringen ved Avedøre Holme, men andre steder i byen er der også problemer. Trængsel kan være dyrt for virksomheden, når medarbejdere og varer sidder fast i trafikken, og det kan i sidste ende gøre det svært at tiltrække de rigtige medarbejdere.

Kommunen arbejder kontinuerligt på at finde effektive løsninger, men virksomhederne kan også gøre noget selv. Med det nye tilbud Mobility Management kan man gøre medarbejdernes transport smartere og grønnere. Mobility Management har fokus på transport i arbejdstiden og pendling til og fra arbejdspladsen. Nogle medarbejdere har brug for en cykel til og fra stationen, andre gange har de brug for bedre forhold til virtuelle møder eller hjemmearbejdsdage for at kunne skippe bilen til fordel for andre transportformer.

I denne guide kan man finde inspiration til, hvordan ens virksomhed kommer i gang med Mobility Management. På siden kan man fx læse om erhvervskørsel, brug af kollektiv trafik og brug af cykel.