Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Se Sv. Michelsen og Hvidovre Kommune i ny film om Bæredygtig Bundlinje

Deltagelse i Bæredygtig Bundlinje har betydet, at Sv. Michelsen har sat gang i to emballageprojekter. Ny video fortæller om deltagelsen.
20. juni 2018
Se Sv. Michelsen og Hvidovre Kommune i ny film om Bæredygtig Bundlinje 
Deltagelse i Bæredygtig Bundlinje har betydet, at Sv. Michelsen har sat gang i to emballageprojekter. Ny video fortæller om deltagelsen.
Syv virksomheder i Hvidovre Kommune har de seneste par år deltaget i Bæredygtig Bundlinje, som er et projekt hvor virksomheder får hjælp fra eksperter til at blive mere grønne samtidig med, at det giver gevinst på den økonomiske bundlinje.
En af de lokale virksomheder, er chokoladefabrikken Sv. Michelsen. I en ny video om Bæredygtig Bundlinje fortæller Daniel Paetsch, der er direktør i Sv. Michelsen, om virksomhedens deltagelse i projektet.

”Vi har arbejdet med bæredygtighed i mange år. I 2016 lbev 100 fair tradie-certificere. vi Da Hvidovre Kommune spurgte, om vi ville være med, syntes vi det kunne være interessant (…) 
Bæredygtig Bundlinje for at få noget inspiration til nogle områder, hvor vi måske ikke er 100 ,eter mestre. (…) Vi kommer til at fortsætte vores fokus på Afrika, og så har Bæredygtig Bundlinje sat to emballageprojekter i gang i,” siger Daniel Paetsch i filmen.
Hvidovre Kommune har fulgt Sv. Michelsens deltagelse i Bæredygtig Bundlinje. Ifølge, Trine Fedreheim, udviklingskonsulent i kommunen
”Vi er i Hvidovre Kommune gået med i Bæredygtig Bundlinje i håbet om at det ville skabe værdi for vores virksomheder at være med. (…) Det er dem der bliver inviteret med. BB har haft fokus på virksomhedernes egne behov. De har selv kunnet præge, hvad der skulle arbejdes med. Vi er glade for, at en virksomhed som Sv. Michelsen har fået et stort udbytte af at være med. De har udnyttet mulighederne i projektet. Vi håber, at den erfaring og viden kan deles med andre virksomheder i kommunen,” siger Trine Fedreheim i filmen.