Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kort nyt fra erhvervsområdet i Hvidovre

4. maj 2018

Husk at I kan deltage i Holmestafetten
Den 8. maj er der Holmestafetten, hvor medarbejdere i Hvidovres virksomheder kan løbe eller gå ruten på 3,75 km. Arrangementet kombinerer motion og socialt samvær, og mange virksomheder bruger Holmestafetten som et fast forårsevent. I kan stadig nå at tilmelde jer her. Læs mere her

Flere cykler skal give mindre kø på Avedøre Holme

Virksomheder på Avedøre Holme satte cykling på dagsordenen i en uge i midten af april. Målet er at skabe en ny cykelkultur, hvor det at cykle er en naturlig måde at transportere sig på. Hver dag møder cirka 9.000 mennesker ind på arbejde på Avedøre Holme, og det giver et pres på især morgen- og eftermiddagstrafikken. For selv om mere end halvdelen af pendlerne bor i cykelafstand fra deres arbejdsplads, så foregår transporten hovedsageligt i bil. Derfor blev der i uge 15 arrangeret en ”Cykeluge”, som skulle vække lysten til at cykle på arbejde blandt medarbejderne. 
Forsikringsselskabet ”IF Skadesikring” er en af virksomhederne bag cykelugen, og her er arrangementet helt i tråd med virksomhedens profil: 
”I Avedøre Holme Cykeluge satte vi fokus på, at cykling er en både sund, effektiv og samtidig realistisk mulighed for mange af vores medarbejdere, når de skal på arbejde. Kampagnen hænger også fint sammen med vores CSR-politik, hvor vi arbejder med medarbejdernes sundhed og med at minimere vores miljømæssige fodaftryk,” fortæller Bo Petersen, Miljø- og Indkøbsansvarlig i If Skadeforsikring.

Innovationsfonden hjælper virksomheder med at blive køligere
Innovationsfonden søger organisationer og virksomheder, som med fokus på driftsbesparelser og grøn profilering har interesse i implementering af ny fjernkølingsteknik. Med udgangspunkt i initiativet 'Instant Fjernkøling' tilbyder Innovationsfonden tilskud til interesserede deltagere.
'Instant Fjernkøling' er et pilotprojekt, der skal bane vejen for implementering af ny, grøn køle- og klimateknologi, som erstatter dyr elektricitet med billig, lokalt produceret og grøn fjernvarme, der anvender vand som naturligt kølemiddel. Læs mere her