Ny iværksætterkonsulent ser frem til at hjælpe Hvidovres iværksættere


Som iværksætter støder man hele tiden på nye udfordringer. En del af dem kan Lars Danscher komme med et svar på. Han er Hvidovres nye iværksætterkonsulent, og han ser frem til at guide iværksætterne videre med deres forretningsplan.
4. maj 2018

Hvis man går rundt med en god idé og en iværksætter i maven er der gode muligheder for at få hjælp til at komme videre med drømmen. Hvidovre Kommune udbyder sammen med Væksthus Hovedstaden masser af forskellige iværksættertilbud.

En af dem, som sidder klar til at hjælpe Hvidovres iværksættere, er Lars Danscher. Han er netop tiltrådt som ny iværksætterkonsulent i Væksthuset og har i samarbejde med Hvidovre Kommune ansvaret for at hjælpe Hvidovres iværksættere. 
Han har selv arbejdet i flere iværksættervirksomheder og har senest arbejdet med iværksætterrådgivning i Venture Cup. 

Lars Danscher ser frem til at møde Hvidovres iværksættere og sparre med dem om deres projekter 

”Vi må ikke rådgive, så det kommer jeg ikke til, men jeg er god til at stille en masse spørgsmål, primært omkring hvordan de skal få en forretning ud af deres idé. Jeg kan samtidig hjælpe med at finde svar på mange af de praktiske spørgsmål, som iværksættere støder på. Jeg har en fordomsfri tilgang til opgaven, og der er ikke noget projekt, jeg kommer til at dømme ude,” siger Lars Danscher, der har et bud på, hvad iværksætterne kan forvente sig, når de tager kontakt til ham.

”Jeg kommer ikke til at gøre tingene for iværksætterne, men jeg kommer til at sparre og udfordre dem. Ofte bliver jeg spurgt af iværksætterne, om jeg synes, det er en god idé, de kommer med. Så siger jeg til dem, at det ikke er vigtigt om jeg synes det er en god idé. Deres potentielle kunder skal synes, det er en god idé. Derfor opfordrer dem altid til at gå ud og prøve af, om der er nogen der vil betale penge for det. Det er vigtigt med ærlige svar, så de skal ud og tale med folk, de ikke kender,”siger Lars Danscher, der opfordrer iværksætterne til at tage kontakt til ham.

”Ring eller skriv til mig, så vi sammen kan finde ud af, hvad I har brug for,” siger Lars Danscher. 

Se mere om Hvidovre Kommunes iværksættertilbud på www.hvidovre.dk/iværksættertilbud