Tag dine kolleger med til Holmestafetten


Holmestafetten finder sted 8. maj, og lokale virksomheder og deres medarbejdere inviteres til motionsfest på Avedøre Holme.
7. marts 2018
Selvom vejret endnu ikke har givet mange forårstegn fra sig, så kan forårets traditionsrige motionsfest på Avedøre Holme, Holmestafetten, anes i horisonten.

Virksomheder i Hvidovre Kommune kan 8. maj invitere sine medarbejdere til en hyggelig stund med motion som omdrejningspunktet. Holmestafetten er en stafet på cirka 4 kilometer for medarbejdere fra Hvidovres virksomheder og offentlige arbejdspladser
Holmestafetten er både for løbere (et stafethold består af tre personer) og dem, der ønsker at gå ruten rundt, og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet.
Stafetløbet har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr. 

”Holmestafetten er blevet en hyggelig motionsfest for mange virksomheder i kommunen. Det er en rigtig god mulighed for som virksomhed at lave et socialt arrangement, hvor ens medarbejdere kan løbe eller gå ruten igennem og bagefter hygge sig med mad og musik,” siger Helle Adelborg, der er borgmester i Hvidovre Kommune.
Holmestafetten blev afviklet første gang i 2003 og har siden været en fast forårsbegivenhed. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik & Motion - og flere lokale virksomheder er sponsorer. Hvidovre Atletik & Motion står for den praktiske afvikling.

Fakta: 
Holmestafetten finder sted 8. maj med start på TEC på Stamholmen 215.
Læs mere om Holmestafetten og tilmelding her