Hilsen fra borgmesteren

Borgmester Helle Adelborg fortæller om de aktuelle aktiviteter på erhvervsområdet i Hvidovre Kommune
7. marts 2018
Et nyt år er for længst gået i gang, og I er forhåbentlig kommet godt fra start i 2018 og har travlt med at betjene jeres kunder.
I Hvidovre Kommune har vi også travlt. Den nye kommunalbestyrelse er kommet i fuld gang med arbejdet, og vi har fortsat en opmærksomhed rettet mod kommunens virksomheder. Vi har hele tiden fokus på at tilbyde en god erhvervsservice til vores virksomheder. 

Et af vores indsatsområder er iværksætterne. I de kommende måneder er der mange spændende tilbud til iværksættere – både de helt nye og dem, der har et par år på bagen. Foruden tre spændende workshops til iværksættere laver vi en stribe nye iværksættermøder. Her kan man som iværksætter komme og arbejde videre med de emner, som man har fået en introduktion til ved kommunens øvrige iværksættertilbud. 
Samtidig er der god mulighed for at sparre med andre iværksættere. Vi ved fra en analyse, som Iris Group lavede af Hvidovre Kommunes erhvervsindsats sidste år, at iværksættere efterlyser lidt bedre opfølgning. Det vil vi gerne være med til at give dem og tror på, at de nye iværksættermøder kan være en god hjælp til at dykke ned i nogle konkrete udfordringer og spørgsmål, man som iværksætter har. Jeg håber, at de af jer, der enten er helt nye iværksættere eller har haft egen virksomhed et par år, vil kigge på, om workshops og iværksættermøder kunne være noget for jer.

Trafikken på Avedøre Holme er også et af vores fokusområder. Derfor glæder det mig, at vi nu i samarbejde med Industri- og Grundejerforeningen på Avedøre Holme har fået opstillet fire trafikinfotavler. Tavlerne vil sammen med en hjemmeside oplyse om, hvilken rute, der er den hurtigste ud af Avedøre Holme. Det skal gerne være med til at tage lidt af presset på myldretidstrafikken.
Jeg håber at se mange af jer den 8. maj, hvor vi er værter for Holmestafetten. Her har I mulighed for at tage jer en løbetur eller en rask travetur sammen med jeres medarbejdere. Det er 16. gang, at vi afvikler Holmestafetten, og hver gang er det en fornøjelse at se så mange forskellige virksomheder mødes til motion og hyggeligt samvær et par timer. 
God læselyst med Erhvervsnyt.
Med venlig hilsen
Helle Adelborg, borgmester.