Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Trafikinfotavler på Avedøre Holme er forsinket


Leverandøren er blevet forsinket, men hele det nye trafikinfo-system forventes at være oppe at køre inden jul.
8. november 2017

De trafikinfotavler, som skal gøre hverdagen lettere for bilister på Avedøre Holme, er mod forventning endnu ikke blevet sat op. Leverandøren af det nye trafikinfosystem har haft problemer med at få tavlerne hjem fra Sydeuropa, ligesom den tilhørende hjemmeside og app, der løbende skal opdatere bilisterne om den aktuelle køretid på de forskellige ruter, endnu ikke er færdigimplementeret.

Forsinkelsen betyder, at medarbejdere i virksomhederne på Avedøre Holme må væbne sig med lidt mere tålmodighed.
Det er Hvidovre Kommune, der i samarbejde med Industri- og Grundejerforeningen Avedøre Holme har fundet en løsning, der kan lette dagligdagen for de mange bilister, der dagligt kører til og fra Avedøre Holme. Det er især til at aflaste køerne i rundkørslen i myldretiden, trafikinformationstavlerne kan være en hjælp.

Udover trafikinformationstavlerne, som vil blive opsat på udvalgte steder i området, rummer løsningen også en app og en hjemmeside, hvor man allerede før, man sætter sig i bilen, kan følge med i køtiderne og overveje, hvornår det giver bedst mening at køre.