Senior Erhverv-kampagne skal skaffe jobs til de +50-årige

Besøger Hvidovres virksomheder i september-oktober
29. august 2017
I løbet af efteråret vil en del af Hvidovres små og mellemstore virksomheder få besøg af to medlemmer af Senior Erhverv Hovedstadens netværk. De vil fortælle om netværket, og de muligheder, de kan tilbyde virksomhederne. Formålet er, at forsøge at skaffe job til nogle af de cirka 180 ledige medlemmer af Senior Erhverv i Hovedstaden.

 - Vi vil komme rundt så mange steder som muligt i løbet af vores 3 kampagneuger i håb om, at der er nogle lokale virksomheder, der kan se idéen i at ansætte en +50-årig, fortæller Eva Holm netværket. Senior Erhverv-netværket er en frivilligt drevet organisation. Netværket arbejder for at skaffe job til deres medlemmer og at gøre virksomheder opmærksomme på, at der er viden, erfaring og kompetencer hos en seniorer, som de muligvis kan bruge.

 - Vi har valgt at efterårets kampagne skal foregå i Hvidovre, fordi vi er overbeviste om, at der er virksomheder, der begynder at mærke manglen på arbejdskraft og derfor kan bruge nogle af vores medlemmer, siger Eva Holm.

For virksomhederne kan Senior Erhverv Hovedstaden være et godt alternativ til en tidskrævende ansættelsesproces, som en del mindre virksomheder typisk ikke har ressourcer til, forklarer hun. Senior Erhverv Hovedstaden tilbyder bl.a. en gratis CV-database på deres hjemmeside: http://www.seniorerhvervdanmark.dk/hovedstaden/
Virksomhederne kan frit søge i den og se om der er en seniormedarbejder med de kompetencer firmaet skal bruge.

Kampagneugerne er 39, 40 og 41.