Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovre spiller en vigtig rolle for DB Schenker


Den tyske transportgigant er i gang med at udvide på Avedøre Holme, som i forvejen udgør en vigtig placering for virksomheden.
3. april 2017
Der bliver talt meget i telefon hos DB Schenkers danske afdeling på Avedøre Holme. I det hele taget bliver der kommunikeret meget med kunder og samarbejdspartnere over hele verden. Transportvirksomhedens cirka 160 speditører, lager- og terminalmedarbejdere i Avedøre Holme sørger for, at lastbiler, tog, skibe og fragtpladser på fly bliver fyldt op på de mange daglige ruter verden over.

Og lokationen på Avedøre Holme fem minutter fra Motorvej E20 er vigtig for den tyske virksomhed.
”Avedøre Holme er et unikt erhvervsområde, fordi det ligger så tæt på København, Øresundsbroen, Lufthavnen og så har vi direkte adgang til motorvejene. Der kører hele tiden lastbiler ind og ud af vores porte. Der er ikke mange steder i verden, hvor vi har en terminal så tæt på motorvejene,” siger Henrik Dam Larsen, der er direktør i DB Schenkers danske afdeling.

Flere porte til lastbilerne
Europas fragtmænd kalder Henrik Dam Larsen det firma, som han er dansk direktør for. DB Schenker har hver dag fragtpaller på tusindvis af lastbiler rundt om i Europa, og mange af dem kører ofte igennem Danmark og ind og ud af portene på Hammerholmen 31-39. 

Den stigende efterspørgsel på plads i lastbilerne, får nu DB Schenker til at udvide sin terminal på Avedøre Holme. Der bliver lavet bedre plads til at modtage lastbiler med containere i form af flere porte og ramper.
”Vi skal bruge flere porte, da vi de senere år har set en stor vækst og dermed også får en større gennemstrømning af lastbiler,” forklarer Henrik Dam Larsen.

Glade for Hvidovre
Placeringen i Hvidovre Kommune er direktør Henrik Dam Larsen som nævnt ovenfor godt tilfreds med. Ikke bare på grund af den korte vej til og fra det europæiske motorvejsnet, men også fordi hans virksomhed ligger i en kommune, hvor rådhuset lytter til virksomhederne.
”Jeg er glad for, at vi ligger i Hvidovre Kommune. Kommunen er meget lydhøre og interesseret i at hjælpe med at forbedre erhvervslivets vilkår,” siger

Henrik Dam Larsen, der selv sidder med i Erhvervskontaktudvalget i Hvidovre Kommune. 
Direktøren håber, at kommunens planer om at udvide Avedøre Holme bliver en realitet.
”Det er en fantastisk mulighed for at udvide området og gøre det endnu mere attraktivt,” siger Henrik Dam Larsen.