Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Tag dine kolleger med til Holmestafetten


Holmestafetten er en hyggelig begivenhed, der kombinerer motion med kollegialt samvær
3. april 2017
Virksomheder i Hvidovre Kommune kan 9. maj invitere sine medarbejdere til en hyggelig stund med motion som omdrejningspunktet. Det er nemlig igen tid til Holmestafetten, som er et stafetløb på cirka 4 kilometer for medarbejdere fra Hvidovres virksomheder og kommunale institutioner.
Holmestafetten er både for løbere (et stafethold består af tre personer) og dem, der ønsker at gå ruten rundt, og der er også masser af plads til entusiastiske tilskuere i start- og målområdet.

Stafetløbet har udviklet sig til en populær tradition blandt Hvidovres virksomheder – både hos dem, der stiller med deltagere, og hos dem, der støtter med præmier og udstyr. 

”Holmestafetten er blevet en tilbagevendende begivenhed for mange virksomheder i kommunen. Det er en rigtig god mulighed for som virksomhed at lave et socialt arrangement, hvor ens medarbejdere kan løbe eller gå ruten igennem og bagefter hygge sig med mad og musik,” siger Helle Adelborg, der er borgmester i Hvidovre Kommune.

Holmestafetten blev afviklet første gang i 2003 og har siden været en fast forårsbegivenhed. Løbet arrangeres i et samarbejde mellem Hvidovre Kommune og Hvidovre Atletik & Motion - og flere lokale virksomheder er sponsorer. Hvidovre Atletik & Motion står for den praktiske afvikling.

Fakta: 
Holmestafetten finder sted 9. maj med start på TEC på Stamholmen 201.
Læs mere om Holmestafetten og tilmelding her