Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Kom og hør om disruption i Hvidovre Erhvervsklub

Direktør Erick Thürmer fortæller om disruption ved næste møde i Hvidovre Erhvervsklub, der finder sted 4. april klokken 15.
10. marts 2017

Kom til et spændende møde i Hvidovre Erhvervsklub, som den 4. april holder møde hos Thürmer Tools.
Her vil direktør Erick Thürmer fortælle om disruption. Erick Thürmer er en anerkendt oplægsholder indenfor emnet og Thürmer Tools modtog i 2016 Børsens pris Danmarks Digitale Førertrøje.

Disruption er et hot og aktuelt emne, som vi dagligt kan læse om i medierne; konventionelle tænkemåder brydes når ny teknologi skaber nye muligheder. Dette kan true veletablerede virksomheder på deres markedsgrundlag. Dette gælder eksempelvis Block Buster, der blev disrupted af streaming-tjenester. 

Direktør Erick Thürmer vil fortælle om hvordan han bl.a. ved at omlægge sin virksomhed til 3D print har taget produktionen tilbage til Danmark fra Kina, og hvorfor han for nyligt har gjort virksomhedens tegninger tilgængelige på nettet som open source.

Borgmester Helle Adelborg vil fortælle om, hvordan Hvidovre Kommune agerer i en tid med ny teknologi og hastig udvikling. Det giver behov for nye arbejdsformer og måder at tænke kommunal service på. Helle Adelborg vil også berette om nyt fra erhvervsområdet.
Der vil være netværksdrøftelser om temaet disruption og tid til at lære de andre lokale virksomheder at kende.

Fakta
Tid: 4. april 2017 kl. 15.00-17.45
Sted: Thürmer Tools, Hammerholmen 18, Hvidovre, DK-2650
Tilmelding: Du kan tilmelde dig her senest den 30. marts.
For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Karen Brehm Sørensen på kas@hvidovre.dk eller tlf. 3639 3017