Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovres iværksættere er vedholdende


Iværksættere i Hvidovre er gode til at overleve den svære start
6. februar 2017
Iværksætteriet trives godt i Hvidovre Kommune. Kommunen har de senere år øget sit fokus på nye iværksættere. De lokale iværksættere i Hvidovre har blandt andet adgang til forskellige startuptilbud, som Hvidovre Kommune tilbyder i samarbejde med Iværksætterhuset, og tilbuddene er attraktive for mange iværksættere. 
Og noget tyder på, at tilbuddene kan være medvirkende til, at iværksætterne i Hvidovre formår at holde gang i deres forretning. 
Starten er ofte det sværeste for en ny virksomhed, men overlevelsesraten for iværksættere med base i Hvidovre er højere end gennemsnittet for både Region Hovedstaden og resten af landet. 
Efter to års eksistens holder 81,3 procent af de nyetablerede virksomheder med base i Hvidovre Kommune stadig gang i forretningen.

”Det er rigtigt positivt, at iværksætterne i Hvidovre formår at overleve i længere tid. Som en erhvervsorienteret kommune vil vi gerne skabe nogle gode vilkår for de iværksættere, som kaster sig ud i noget nyt. Vi holder løbende workshops med fokus på de emner, man kan støde på som iværksætter, og det er gratis at benytte vores tilbud, så jeg vil opfordre til, at endnu flere iværksættere benytter dem,” siger Helle Adelborg, der er borgmester i Hvidovre Kommune.

Overordnet set er iværksætterlysten steget siden 2010. I 2014 blev der skabt 187 nye virksomheder i Hvidovre Kommune og den tendens fortsætter.
Der er lanceret en ny hjemmeside, hvor iværksættertilbuddene fra Hvidovre Kommune og de andre kommuner i Region Hovedstaden kan ses. Den kan findes på hipih.dk. Her er der information om rådgivning, workshops og vejledningscafeer, som Hvidovres iværksættere gratis kan benytte sig af.