Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Hvidovres unge viste stor interesse for fremtiden


Mød en virksomhed-messen tiltrak mange af Hvidovres ældste folkeskoleelever.
11. november 2016
Der var trængsel i Medborgersalen, da virksomhedsmessen Mød en virksomhed onsdag 2. november blev indtaget af hundredvis af elever fra Hvidovres folkeskoler. 

Mange af dem havde taget deres forældre med for at møde lærlinge og medarbejdere fra 17 virksomheder og arbejdspladser. Her kunne de blive klogere på, hvad der kræves for at blive blandt andet elektriker, kranfører, bioanalytiker eller politibetjent.

”Det var dejligt at se så mange elever til Mød en virksomhed. Mit indtryk er, at nysgerrigheden og spørgelysten var i top hos de unge, og de blev taget godt imod hos virksomhederne. Virksomhederne viser med deres deltagelse, at de tager et samfundsmæssigt ansvar, og det værdsætter vi i Hvidovre Kommune,” siger Hvidovres borgmester Helle Adelborg, der også retter en tak til de forældre, som tog med deres børn til Mød en virksomhed.

”Vi ved, at forældre har indflydelse på de unges uddannelsesvalg, og derfor er det godt, at mange forældre besøgte Mød en virksomhed sammen med deres børn. Besøget på messen kan forhåbentlig være med til at danne grundlag for en god snak derhjemme om, hvad tiden efter folkeskolen skal bruges på,” siger Helle Adelborg.

Og deltagerne var godt tilfredse med arrangementet. Det viser de tilbagemeldinger, som er kommet via spørgeskemaer, som både elever og forældre kunne udfylde på messen.
Op mod 78 procent af de adspurgte unge var tilfredse eller meget tilfredse med deres deltagelse.

Mød en virksomhed blev i år afviklet for anden gang, og er blevet til i samarbejde mellem Hvidovre Kommune og UU-center Syd med solid opbakning fra lokale virksomheder og arbejdspladser.