Erhvervsklub: Kom og hør om robotteknologi

Hvidovre Erhvervsklub, der er for virksomheder med mere end 20 ansatte, holder møde igen 4. oktober. Her er temaet robotteknologi
27. september 2016

Du kan stadig nå at tilmelde dig Hvidovre Erhvervsklub, der holder næste møde tirsdag 4. oktober klokken 15.00-17.45.
Hvidovre Erhvervsklub er for virksomheder med mere end tyve medarbejdere, og møderne er kendetegnet ved at have et par spændende oplæg om aktuelle emner, men også give plads til, at deltagerne kan netværke og udveksle viden på tværs af brancher.

Eftermiddagens tema er robotteknologi, og på mødet kan du opleve:

Kurt Nielsen, centerchef på Center for robotteknologi, Teknologisk Institut, som vil dele ud af sin viden om, hvordan virksomheder lykkes med at skabe udvikling og vækst ved hjælp af robotteknologi. Og der er noget at komme efter. Ifølge en analyse fra Ingeniørforeningen er der et tocifret milliardpotentiale at hente, hvis danske virksomheder øger deres investeringer i nyt automatiserings- og produktionsudstyr.

Mødet foregår på Risbjergskolen, hvor vi skal se Newton Room, som er skolens topmoderne sciencelokale, hvor eleverne arbejder med robotter. Newton Room er sponsoreret af flyproducenten Boeing.

Mads Lindberg, director fra Copenhagen Advisors, har været Boeings rådgiver i forbindelse med etableringen af Newton Room, og han vil fortælle historien bag Boeings investering i Newton Room og om det vellykkede samarbejde mellem Hvidovre Kommune og flyproducenten.

Praktisk information:
Dørene åbnes kl. 14.45 og vi starter præcis kl. 15.00. Arrangementet afholdes på Risbjergskolen, Risbjergvej 10-20, 2650 Hvidovre. Det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig.

Tilmeld dig her senest fredag d. 30. september 2016.

For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen kas@hvidovre.dk eller tlf. 36 39 30 17