Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

DTU-projekt kan hjælpe din virksomhed til at få mere vækst

Ved at deltage i projektet Smart Innovation kan virksomheder få værdifuld forskerhjælp fra DTU. Der er stadig mulighed for at søge om at komme med i projektet.
25. maj 2016

Har man som virksomhed et produkt, som kan blive bedre, hvis et team af forskere hjælper med udviklingen, så skal man overveje at kigge nærmere på Scion DTU-projektet Smart Innovation. Her får man 400 DTU-forskertimer, 45 timers forretningsudvikling og 100 faciliteringstimer fra Scion DTU.
Det er gratis at deltage i projektet, men de deltagende virksomheder skal bidrage med 800 timer. Hele projektprocessen understøttes af forretningsrådgivere, der bistår virksomheder i at opnå kommerciel succes.

Nogle af dem, der allerede har haft succes med samarbejdet med DTU, er Vintage Cloud, der producerer lysenheder.
Et forskerteam fra DTU Fotonik konstruerede i den forbindelse en særlig lysenhed, som kunne leve op til Vintage Clouds høje tekniske krav. Teamet udviklede også en speciel maling, som er brugt i enheden, der kan reflektere mest muligt lys ud i lysenheden.

”Uden forskerteamets arbejde havde vi ikke stået med det unikke produkt, vi gør i dag – og endnu vigtigere, uden dem, havde vi ikke vundet verdens største digitaliseringsprojekt,” siger Niels Bokkenheuser, der er partner i Vintage Cloud, i en pressemeddelelse.

Hvem kan deltage?
Etablerede små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden med minimum otte ansatte, som ønsker hjælp til udvikling af et teknologisk produkt, koncept eller prototype.

For mere info, kontakt:
 
Lau Gotthard Christensen, tlf. 40 61 35 97, mail: lgc@sciondtu.dk