Er du iværksætter – så få hjælp i den kommende uge

Eksperter er klar til at komme med gratis vejledning til iværksættere i Hvidovre 14. april. Dagen inden er der workshop om kommercielle partnerskaber
11. april 2016
Uge 15 står i iværksætternes tegn. I Hvidovre er der derfor en række arrangementer, som nyetablerede iværksættere vil kunne få gavn af.

Der er mulighed for at få hjælp til sin forretningsidé ved Startupcaféen på Hovedbiblioteket 14. april klokken 16.30 til 18.30.
Her sidder eksperter indenfor jura, økonomi, markedsføring og forretningsudvikling klar til at svare på specifikke spørgsmål, som kan være med til at hjælpe iværksætterne videre med deres gode idé.

Dagen inden, onsdag 13. april, er temaet kommercielle partnerskaber med andre virksomheder. 

Her giver Rasmus M. Nørgård-Edmund et overblik over mulighederne for at indgå strategiske partnerskaber.
 
”Partnerskaber kan indgås på mange områder – for eksempel i forhold til finansiering/sponsorater, licenser, produktion, distribution og markedsføring. Workshoppen træner dig i at vurdere, hvad du kan byde inde med i forhold til potentielle samarbejdspartnere og giver dig kommerciel forståelse for, hvordan du skærer dit værditilbud til og går til markedet med det,” forklarer Rasmus M. Nørgaard-Edmund.

Begge arrangementer foregår i Bibliotekscafeen på Hovedbiblioteket, Hvidovrevej 280.

Tilmelding kan ske her