Forårshilsen fra borgmesteren

Borgmester Helle Adelborg fortæller her om Hvidovre Kommunes aktuelle aktiviteter på erhvervsområdet.
11. april 2016
Foråret er over os, og det betyder som bekendt, at vejret viser sig fra sin lidt mere indbydende side. Derfor er foråret også en oplagt mulighed for at rykke lidt ud af kontorerne og de vante rammer for en stund. 

I Hvidovre Kommune er vi 10. maj igen vært for Holmestafetten, som er en glimrende mulighed til at kombinere motion og socialt samvær på arbejdspladsen. Hvert år er det en stor fornøjelse at møde så mange stafetdeltagere i enten løb eller gang. Det vidner om, at virksomhederne i Hvidovre gerne vil være en del af et fællesskab.

Lysten til at være en del af et fællesskab oplever vi også, når vi holder møder i Erhvervsklubben og Erhvervsforum, hvor temaerne blandt andet har været udviklingen på Avedøre Holme og vækst i mindre virksomheder.

Jeg håber derfor, at jer som allerede deltager i vores netværk vil sprede det gode budskab til andre virksomheder i kommunen, sådan at vi kan få et endnu stærkere fællesskab og netværk blandt virksomhederne her i Hvidovre. 

Foråret byder også på flere iværksætterarrangementer. Allerede i den kommende uge kan iværksættere få gode råd ved flere spændende arrangementer i Bibliotekscafeen på Hovedbiblioteket på Hvidovrevej 280.

God læselyst med det nye nummer af Erhvervsnyt.