Gratis workshops og 1:1 sparring

Hvidovre Kommune og Iværksætterhuset inviterer virksomheder og iværksættere til to eftermiddage med workshops og en eftermiddag med individuel sparring
14. marts 2016
Får du nok ud af de sociale medier? Kan du indgå et partnerskab med en anden virksomhed? Og kan du bruge nogen gode råd fra en advokat eller en revisor?
Så får du muligheden i april, hvor Hvidovre Kommune og Iværksætterhuset inviterer til tre gratis gåhjemmøder. Og du behøver ikke at tage ret langt for at hente inspiration og værktøjer til at starte eller udvikle din virksomhed. De tre workshops bliver holdt i caféen ved Hovedbiblioteket, Hvidovrevej 280.

Sociale Medier den 12. april kl. 16.30-19.30

Her spørger Thomas Bigum fra Bigum&Co, om du som iværksætter og/eller virksomhed får nok ud af de sociale medier. I løbet af workshoppen får du indsigt i, hvordan dine kunder bruger de sociale medier, og hvordan du laver en mini-strategi for hvordan du får udbytte af at være til stede på de sociale medier. Målet, er at din virksomhed bliver synlig på de sociale medier.

Holdet er på nuværende tidspunkt fyldt, men tilmeld dig og du kommer på ventelisten, hvor der er stor sandsynlighed for, at du alligevel kan deltage. 

Tilmeld dig her (nyt vindue)

Kommercielle partnerskaber den 13. april

Dagen efter skal det handle om kommercielle partnerskaber med andre virksomheder. Her giver Rasmus M. Nørgård-Edmund dig et overblik over mulighederne for at indgå strategiske partnerskaber om fx finansiering/sponsorater, licenser, produktion, distribution eller markedsføring. Rasmus M. Nørgård-Edmund har arbejdet intensivt med kommercielle partnerskaber for både brands og kulturvirksomheder. Han har startet virksomheden Edmund C&P.

Tilmeld dig her (nyt vindue)

Startupcafe den 14. april fra kl. 16.30-18.30

På mødet er der mulighed for at få gratis rådgivning hos fx en advokat og en revisor. Du kan stille spørgsmål inden for jura, økonomi, markedsføring og forretningsudvikling og få dem besvaret af specialister inden for disse områder.

Tilmeld dig her (nyt vindue)

Alle tre møder er gratis for iværksættere og virksomheder.