Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Nytårshilsen fra borgmesteren

Borgmester Helle Adelborg fortæller her i sin nytårshilsen om Hvidovre Kommunens aktuelle aktiviteter på erhvervsområdet
14. januar 2016
Der er sket meget på erhvervsområdet i Hvidovre Kommune i slutningen af 2015. I oktober var kommunen vært for Erhvervsklub Hvidovre, hvor de største virksomheder var inviteret for at drøfte fremtiden for Avedøre Holme. 
Det blev til en spændende eftermiddag med masser af gode inputs og ideer. De skal danne grundlaget for den vision for området, vi skal udarbejde. 
Derudover har vi haft endnu et møde i Erhvervsforum Hvidovre, hvor de lidt mindre virksomheder var samlet til en spændende eftermiddag med netværksbingo og information om kommunens indkøbsaftaler. 

Kommunen var også vært for messen ’Mød en virksomhed’, hvor 13 lokale virksomheder var mødt op for at fortælle Hvidovres unge og deres forældre om de job- og karrieremuligheder, der er, hvis man tager en erhvervsuddannelse.
Sideløbende med de tre ovenstående begivenheder har vi i samarbejde med Google gennemført kurset Succes Online, hvor mindre virksomheder har fået gode råd til, hvordan de bliver bedre på nettet.

Det fine fremmøde fra erhvervslivets side til alle fire begivenheder vidner om, at vi har masser af engagerede virksomheder her i Hvidovre Kommune, som gerne møder op til kommunens erhvervsarrangementer og i øvrigt tager del i lokalsamfundet.

Som kommune gør vi meget for at understøtte erhvervslivet, og for mig som borgmester er det altid interessant og spændende at møde jer virksomheder for at få ny inspiration til, hvordan samarbejdet mellem erhvervsliv og kommunen kan blive endnu bedre.
Vi er lige gået ind i 2016, hvor vi fortsætter med mange gode initiativer på erhvervsområdet. Vi fortsætter vores visionsarbejde for Avedøre Holme, og jeg ser frem til at møde virksomheder til vores arrangementer i Erhvervsklubben og Erhvervsforum og til andre begivenheder i løbet af det kommende år.
Jeg vil ønske jer god læselyst med dette nyhedsbrev og ikke mindst ønske jer et godt nytår.