Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Få EU-støtte til dit projekt

CopenVirk hjælper virksomheder i Region Hovedstaden med at søge om EU-støtte
31. august 2015

Hvis du vil arbejde sammen med de bedste virksomheder og forskere i Europa for at accelerere din produkt- og forretnings-udvikling, kan EU-støt¬te være det rigtige for din virksomhed.
CopenVirk er et nyt tilbud, hvor virksomheder kan få hjælp til at søge EU-støtte.

Det er Copenhagen EU Office, der står bag. Kontoret hjælper gratis virksomheder i Region Hovedstaden med at identificere den optimale EU-pulje, finde internationale partnere og komme i gang med ansøgningen. Du skal arbejde med teknologier eller processer, der endnu ikke findes på markedet, og produktet skal være rettet mod det internationale marked for at komme i betragtning til EU-støtte.

Typiske projekter handler om at udvikle en prototype eller gøre en prototy¬pe færdig til markedet, men EU støtter også europæiske erhvervs-PhD.’er og offentligt-privat samarbejde om at løse en samfundsmæssig udfordring.
CopenVirk ledes og finansieres af Copenhagen EU Office og foregår i samar¬bejde med repræsentanter for den lokale erhvervsservice, Væksthuset, klyn¬georganisationer, GTS-institutter og universiteterne i Region Hovedstaden

Hvad kan CopenVirk gøre for din virksomhed?
• CopenVirk identificerer EU-støttemuligheder til dine produktudviklings¬projekter.
• CopenVirk sikrer gennem sparring om forretnings-udvikling større chan¬cer for succes.
• CopenVirk vurderer projektets innovationshøjde.
• CopenVirk hjælper med at finde de rigtige partnere i Danmark og EU.
• CopenVirk udarbejder en kort projektbeskrivelse og søger midler fra EUopSTART (hvor det er muligt).
• CopenVirk giver virksomheden et beslutningsgrundlag for at søge EU-støtte, men skriver ikke ansøgningen.
CopenVirk ledes og finansieres af Copenhagen EU Office og foregår i samar¬bejde med repræsentanter for den lokale erhvervsservice, Væksthuset, klyn¬georganisationer, GTS-institutter og universiteterne i Region Hovedstaden.

Læs mere om CopenVirks EU-procedure her (pdf)