Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Broarbejde ved Avedøre Holme

25. juni 2015

Vejdirektoratet er i gang med et broarbejde på Avedøre Havnevej ved Avedøre Holme. Arbejdet forventes at vare til 13. juli og betyder, at både bil- og bustrafik vil blive berørt. Fx kører bus 200 S med forsinkelser.

For trafikanter fra Hvidovre mod Avedøre Holme vil der være et spor farbart henover broen. Og det vil stadig være muligt at tilgå Amagermotorvejen, både i retningen mod Amager og i retning mod Roskilde.

For trafikanter der skal fra Avedøre Holme til Hvidovre bliver der spærret. Benyt derfor den anden adgangsvej fra Avedøre Holme via Stamholmen og Gammel Køge Landevej i denne periode.

Det vil dog stadig være muligt at tilgå Amagermotorvejen i retning mod Amager fra Avedøre Holme via Avedøre Havnevej, men ikke mod Roskilde.

Mens vejarbejdet er i gang er hastigheden på strækningen 50 km/t.