Fart på Hvidovres virksomheder til Holmestafetten 2015

Over 350 deltog tirsdag den 12. maj i årets Holmestafet, der blev afviklet i højt humør, og ikke mindst tørvejr, hos TEC på Avedøre Holme.
13. maj 2015

 

Regnskyl var erstattet med tørvejr og god vind, da deltagerne til årets Holmestafet blev sendt afsted på den 3,75 km lange rute på Avedøre Holme.

Der var højt humør og hyggelig stemning – både under løbet og til den efterfølgende fællesspisning og præmieuddeling, hvor Hvidovre Musikskole sørgede for den musikalske underholdning.

Igen i år var Hvidovres virksomheder mødt talstærkt op - heriblandt flere nye virksomheder. Over 330 deltog - heriblandt 62 gangere, der var med på gå-holdet og i samlet flok blev sendt af sted lige efter de første stafetløbere.

Ruten skulle på skift tilbagelægges af alle tre løbere på hvert hold med stafetten i hånden. Nogle løbere havde så gode ben, at de løb to gange for deres hold.

Stafettens hurtigste hold var igen i år fra Chr. Hansen og løb i den imponerende tid 42 minutter og 32 sekunder. En forbedring på 8 sekunder i forhold til sidste års bedste tid.

Her kan du se hele resultatlisten (pdf)

Jakob Rasmussen fra Hvidovre Atletik og Motion var efterfølgende en glad og tilfreds løbsarrangør: ”Vejrguderne var med os, og årets arrangement gik rigtigt godt. Især var vi glade for, at en del nye virksomhederne deltog. Men også de mange sponsorgaver til deltagerne vakte stor begejstring. Selvom vejret godt kunne have været bedre, tog deltagerne det med et smil, og der blev både hygget, løbet og gået med højt humør. Endnu engang tak til sponsorer og deltagere for at være med til at skabe et godt arrangement.”