Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik. "Se vores cookiepolitik.".

Accepter cookies

 

Invitation til håndværksvirksomheder

Tirsdag den 24. februar inviterer Hvidovre Kommune håndværksvirksomheder til informationsmøde om årets forventede anlægsopgaver.
19. februar 2015

Mødet finder sted i Stadion Restauranten på Sollentuna Allé 1-3 i Hvidovre. Tilmelding skal ske til erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen på hkerhverv@hvidovre.dk eller 3639 3017 senest den 20. februar. Alle er velkomne.

Håndværkere og entreprenører har desuden mulighed for at tilkendegive deres interesse for kommunens bygge- og anlægsopgaver her: Tilkendegiv din interesse (nyt vindue)