Keramik med rummelighed

Virksomheden Cerama på Avedøre Holme har et godt samarbejde med Jobcenter Hvidovre og har bl.a. altid 1-2 medarbejdere i jobprøvning
15. april 2013

Onsdag den 10. april besøgte borgmester Helle Adelborg sammen med konstitueret kommunaldirektør Gert Nelth og erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen virksomheden Cerama på Avedøre Holme.
Den lille delegation fra Hvidovre Kommune blev vist rundt af administrerende direktør Iben Markussen, der bl.a. kunne fortælle, at Cerama er Danmarks eneste producent af ovne til at brænde keramik og glas. Virksomheden sælger materialer, værktøj og ovne til keramikere, pottemagere og glaskunstnere og arbejde bl.a. tæt sammen med Danmarks Designskole om udvikling af muligheder med glas.

Firmaet har et godt samarbejde med Jobcenter Hvidovre, hvor de har fast kontakt til to jobkonsulenter.

- Jeg vil betegne os som en rummelig virksomhed, siger Iben Markussen. – Det er væsentligt for os, at vi kan bidrage til at skabe en god og meningsfuld hverdag for mennesker, der fx på grund af en dårlig ryg ikke har mulighed for at blive ansat i et almindeligt job. Vi har faktisk altid 1-2 personer i jobprøvning hos os.

Cerama har 20 ansatte i Hvidovre og 7 i et søsterselskab i Sverige. Desuden er der 1 medarbejder i en afdeling i Silkeborg. Virksomheden forhandler bl.a. 150 forskellige slags ler.

Besøg www.cerama.dk

Se jobcentrets virksomhedstilbud