Nyheder og driftsstatus

Følg med i nyhederne og driftssituationen på affaldsområdet

DRIFTSSTATUS

Kontakt til Affald og Genbrugs driftkontor i uge 29 (15-19. juli 2019)

Grundet ferie i uge 29 er det ikke muligt for Affald og Genbrug at tage telefonen, da der er begrænset personale. I kan melde ind på vores hjemmeside https://hvidovre.renoweb.dk/Legacy/selvbetjening/mit_affald.aspx hvis I har problemer med jeres affald eller skrive på mail til affald@hvidovre.dk så vil det blive behandlet hurtigst muligt.

Haveaffald haveboliger

Afhentningen af haveaffald fra haveboliger er uregelmæssig. Hvis du ikke har fået hentet haveaffald på den planlagte tømmedag, så lad haveaffaldet stå fremme, og giv besked i vores app Affaldsportal eller under "Giv besked om problemer med afhentning af affald" ovenfor.

Øvrige ordninger

Øvrige affaldsordninger kører planmæssigt. 

Opdateret 20. juni 2019

NYHEDER

Ny ordning for madaffald fra haveboliger

Fra og med 1. april 2020 er det obligatorisk for beboere i haveboliger at frasortere madaffald til genanvendelse. Madaffald er fx madrester, skræller fra frugt og grønt, gammelt brød, fjerkræskrog, fiskeaffald, æggeskaller, kaffegrums, kaffefiltre og køkkenrulle. Læs mere om den nye ordning under Mad- og restaffald fra haveboliger

Opdateret 16. april 2019

Ny ordning for madaffald fra etageboliger

Fra og med 1. oktober 2019 er det obligatorisk for beboere i etageejendomme og boligforeninger at frasortere madaffald til genanvendelse. Madaffald er fx madrester, skræller fra frugt og grønt, gammelt brød, fjerkræskrog, fiskeaffald, æggeskaller, kaffegrums, kaffefiltre og køkkenrulle. Læs mere om den nye ordning under Mad- og restaffald fra etageboliger

Opdateret 16. april 2019

Affaldskalender 2019

Du kan se og printe en kalender med dine afhentningsdage for 2019 under Affaldskalender og affaldsordninger på min adresse.

Indtast din adresse og se:

  • afhentningsdage for dine affaldsordninger
  • til hvilke datoer du kan bestille flishugning og afhentning af trærødder/stammer
  • hvilke uger du kan aflevere farligt affald hos Miljøbilen
  • hvornår Genbrugshallen på Høvedstensvej 43 er åben

Læs mere om de enkelte Affaldsordninger, fx om sortering af affaldet, frist for bestilling af flishugning og afhentning af trærødder/stammer, og se Miljøbilens stoppesteder for afhentning af farligt affald.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt beskedservice, kan du under App og besked-service hente vores app Affaldsportal og tilmelde dig beskedservice for en eller flere af dine affaldsordninger. Så får du en email eller sms inden afhentningsdagen.

Opdateret 9. januar 2019